E-TRGOVINA 2010 - Poziv za konferenciju za novinare

Извор: Викиновости

Beograd (PRObjave) Konferencija za novinare povodom jubilarne X međunarodne konferencije o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju, "E-TRGOVINA 2010." koja se tradicionalno održava na Paliću od 21. do 23.aprila, održaće se u četvrtak 15. aprila u 11h u sali 11 Privredne komore Srbije (II sprat), Resavska 13-15, Beograd.

Najveći domaći skup u ovoj oblasti, ove godine biće posvećen popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, a konferenciju će otvoriti ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Jasna Matić.

Konferencija "E-TRGOVINA 2010." namenjena je poslovnim ljudima (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima) koji su zainteresovani za savremena dostignuća u oblasti elektronskog poslovanja i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji.

Učesnici: Slobodan Marković, specijalni savetnik Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo; Đuro Vojnović, direktor Centra za informatiku i elektronsko poslovanje Privredne komore Srbije; Nenad Orlić, direktor kompanije "MadNet" - generalni sponzor konferencije; Dragan Varagić, podpredsednik programskog odbora "E-TRGOVINE 2010."; Nebojša Đurić, predsednik organizacionog odbora "E-TRGOVINE 2010.".

Predstavnici medija biće u prilici da čuju konačan spisak tema ovogodišnjeg programa konferencije "E-TRGOVINA 2010.", ko su potvrđeni izlagači, kao i najavu panel diskusija i panelista.

Извор[уреди]