Dodela nagrada povodom Toshiba literarnog konkursa - „Divlji dani mog laptopa“

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


Beograd (PRObjave) Povodom dodele nagrada na literarnom konkursu „Divlji dani mog laptopa“ održanom na Facebook mreži na stranici ljubitelja njenih proizvoda, kompanija Toshiba organizovala je koktel u kafeu Kran gde su predstavnici kompanije i pisac Marko Vidojković uručili nagrade pobednicima.

Gospodin Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba, tokom prilikom je izjavio: „U svojoj komunikaciji ne ističemo samo činjenicu da smo tehnološki lider u oblasti laptopova nego se fokusiramo i na njihove mogućnosti i koristi koje donose ljudima. Literani konkurs koji je sjajno sproveo popularni pisac mlađe generacije Marko Vidojković, pokazao je da se i u doba multimedije i kratkih formi izražavanja čak i na Facebooku mogu pronaći literarni talenti. Imali smo preko 80 prijavljenih, a u većini priča sam iskreno uživao. Već planiramo nove slične akcije sa e-PR sektorom agencije McCann Erickson Public Relations koja nam vodi blog i Facebook nalog u Srbiji. Veoma smo zadovoljni njihovim radom i predstavljaju nam meru uspeha u ovom poslu u odnosu na region. Sem takmičenja u planu su i inovativni projekti koji će u još većoj meri okupiti i aktivirati poklonike naših proizvoda“.

Pobedničke priče sa nagradnog konkursa kao i aktuelne informacije o Toshiba uređajima možete pronaći na Toshiba Srbija Facebook Fan strani.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg