Dinkić: Mišković mi ništa nije dao

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


17. decembar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Ministar finansija Mlađan Dinkić izjavio je u ponedeljak da mu vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković nikada ništa nije tražio, niti dao, a da se sa njim sastajao kao i sa svim ostalim privrednicima, koliko je u opisu njegovog posla.

„Dok sam ja bio na funkcijama Miroslav Mišković nije ništa tražo od nas, od mene i mojih saradanika. Nikakvu privilegiju niti je imao niti je dobio“, kazao je Dinkić gostujući na televiziji B92.

Dinkić je naveo da su se sa Miškovićem sastajali i razgovarali svi političari koji su nešto značili u Srbiji od Zorana Đinđića do Tomislava Nikolića.

„Svi su imali prilike da razgovaraju sa Miškovićem, uključujući i mene, meni je to bilo u opisu posla, ja razgovaram i sa zanatlijama i sa malim preduzetnicima i sa velikim. Meni nikada ništa nije dao, niti mi je išta tražio. Kako se ponašao prema drugima ne znam“, kazao je Dinkić.

Komentarišući navode u javnosti o tome da su pojedini političari i funkcioneri sarađivali i dobijali sredstva od Miškovića, Dinkić je rekao da ima u vidu to da je i on sam bio žrtva tračeva i neistina, pa ne želi da veruje u te priče bez potpunih dokaza.

„Istražni organi treba da rade svoj posao i da se vidi šta je istina, a šta je laž“, kazao je Dinkić.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg