Пређи на садржај

Dejvid Karadin nije počinio samoubistvo

Извор: Викиновости


2. јул 2009.
London-  (Beta) Američki glumac Dejvid Karadin nije počinio samoubistvo, izjavio je lekar koji je nadgledao privatnu obdukciju glumčevog tela, objavljuje BBC News. Karadin je 4. juna pronađen u plakaru hotelske sobe u Bangkoku sa konopom oko vrata i drugih delova tela.

Patolog Majkl Bejden zaključio je da je junak serije "Kung Fu" umro od gušenja, pošto je zbog položaja u kojem je telo pronađeno isključio mogućnost samoubistva. "Nije umro prirodnom smrću i to nije bilo samoubistvo. Ostaje samo neka vrsta nesrećnog slučaja", dodao je.

Karadinova porodica angažovala je Bejdena da obavi drugu obdukciju, nakon one koje su uradile tajlandske vlasti. Tajlandska policija saopštila je 8. juna da će rezultati prve autopsije biti poznati za mesec dana. "Uzrok smrti bilo je gušenje, nemogućnost disanja, a razlog zašto je do toga došlo je ono na čemu još radimo", kazao je Bejden. Američki patolog nije isključio mogućnost da je glumac umro od slučajnog gušenja pri seksualnom doživljaju. Bejden je kazao i da očekuje dodatne informacije od tajlandske policije kako bi isključio mogućnost da je Karadina ubila druga osoba.


Извор[уреди]