Debi album oca Ejmi Vajnhaus

Извор: Викиновости

27. мај 2010.
LONDON, 27. maja 2010. (Beta) - Otac Ejmi Vajnhaus Mič objaviće u junu debi album "Rush of Love", prenosi Bi-Bi-Si njuz.

Vajnhaus je kazao da ga je ćerka podstakla da uđe u studio. "Ejmi i ja smo razgovarali o tome da treba da snimim album pre šest ili sesdam godina", kazao je. "Nije bio pravi trenutak. Ejmi nije bila dobro. Sada je bolje i pravo je vreme", dodao je. "Da li koristim to (što sam Ejmin otac)? Pretpostavljam da će biti tako ako se album bude prodavao. Ali, to ne radim zato. Radim to zbog Ejmi i to godinama želim", rekao je Mič Vajnhaus. "Ipak, ne može se poreći činjeica da ne bih objavljivao album da nisam Ejmin tata. To je istina", dodao je.

Bivši taksista star 59 godina ocenio je da je "uradio prilično dobar posao". Na albumu je 11 numera, uključujući četiri pesme koje je napisao Toni Hiler, najpoznatiji kao autor hitova "Save Your K i s s e s for Me" i "United We Stand". Od objavljivanja drugog albuma Ejmi Vajnhaus "Back To Black" prošle su tri i po godine. Pevačica radi na novom albumu, kazao je njen otac i izrazio nadu da će biti objavljen do Božića.


Извор[уреди]