Пређи на садржај

Debata "Perspektive preduzetništva mladih u Srbiji"

Извор: Викиновости


20. novembar 2012.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - Erste Banka, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Smart kolektiv pozivaju na debatu "Perspektive preduzetništva mladih" koja se organizuje u okviru obeležavanja Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća kao i Nedelje preduzetništva. Debata će se održati 21. novembra, od 10.00 časova, u Kulturnom centru GRAD, Braće Krsmanović 4.

Cilj debate je razmena iskustva mladih preduzetnika sa kolegama koji su već poslovno ostvareni. Oni će tokom ove jedinstvene prilike moći da izlože svoje probleme i nedoumice i dobiju stručne savete.

Tokom konstruktivne debate bićete u prilici da čujete najuspešnije mlade preduzetnike, kako su dobili ideje za sada već uspešne biznise, koliko je bilo teško doći do ostvarenja poslovnih planova u Srbiji i zašto pored loše ekonomske situacije ipak imaju motivaciju i hrabrost da uđu u svet preduzetništva.

Mlade preduzetnike i preduzetnice će pozdraviti - Vlajko Senić, Ministarstvo finansija i ekonomije - Andrea Brbaklić, izvršna direktorka u Erste Banci - Žarko Šunderić, menadžer Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva - Vladimir Nikolić, vlasnik i direktor aukcijskog sajta "Limundo"

Pored zvaničnika, učesnicima i medijima će se obratiti i veliki broj mladih preduzetnika iz cele Srbije kao što su Miloš Milisavljević (Strawberry Energy), Marko Radenković (Nova Iskra Design Inkubator), Jan Privizer (Svet konoplje Kisač), Aleksandar i Ninoslav Šćepanović (Hostel Montana Kopaonik), Vukašin Stojkov (SEE ICT), Donka Mitrović (vlasnica frizersko-kozmetičkog salona).

Извор[уреди]