Dačić: Govorili smo o toku pregovora i odredili poslanike

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


3. jun 2008.
Beograd/ Srbija (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u utorak uveče u Beogradu da se na Glavnom odboru (GO) te stranke govorilo o toku pregovora o formiranju vlade sa radikalima i narodnjačkom koalicijom, ali da na sednici nije bilo odluke o mogućim koalicijama.

"Ovo je bila vazna sednica GO, ali ne znam šta ste vi očekivali. Na njoj se nije govorilo o budućim koalicijama, već smo članove GO informisali o toku razgovora i odredili listu poslanika", rekao je Dačih novinarima ispred sedišta stranke posle sednice.

Dačić je kazao da će koalicija SPS-PUPS-JS narednih dana potvrditi svoj jedinstven stav prema svim pitanjima važnim za pregovore. On je rekao da SPS neće doneti nijednu odluku pod bilo kakvim pritiscima, već će se isključivo rukovoditi time da li, i sa kim može da realizuje svoju politiku.

"Mi smo pod ogromnim pritiskom javnosti zato što ovo nije odluka važna samo za SPS, već i za celu Srbiju. Mi smo svesni te odgovornosti", naveo je lider SPS-a.

Извор[уреди]