DS demantuje unutarstranačke sukobe

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


6. jul 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Demokratska stranka je u petak demantovala tvrdnje o unutarstranačkim sukobima i ocenila da "tendenciozne glasine" skreću pažnju javnosti od vesti o formiranju vlade.

„U DS ne postoje nikakvi sukobi koji su eksalirali, tuče, podele, niti bilo šta slično. DS je oduvek negovala otvoreni dijalog i u danima nakon izbora organi stranke rade analizu izbornih rezultata koja će za posledicu imati određene promene u organizaciji i tu apsolutno nema prostora za senzacionalizam i drugačija tumačenja“, rekla je agenciji Beta šefica pres službe DS Maja Videnović.

Ona je kazala da DS na taj način funkciniše već više od 22 godine kao i da je odgovorno i potpuno logično da se pažljivo analizira svaka situacija i rezultat, i da se eventualno izvedu promene koje ce ojačati organizaciju.

„S tim u vezi, bilo kakvi tendenciozni naslovi i glasine kojih smo svedoci, a koji skreću pažnju javnosti od vesti oko formiranja nove parlamentarne većine, ne mogu uticati na slabljenje DS“, rekla je Maja Videnović.

Mediji ovih dana pišu da postoje ozbiljni sukobi u DS koji prete raskolom i sazivanjem vanredne skupštine stranke na kojoj može doći do promena u vrhu DS.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg