Džulija Roberts najlepša na svetu

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

28. април 2010.
LOS ANĐELES, 28. aprila 2010. (Beta) - Američka glumica Džulija Roberts najlepša je žena na svetu, prema proceni časopisa Pipl, koji joj je tu titulu dodelio četvrti put.

Pranje zuba i prepuštanje prfesionalcima nekih stvari, kakve su farbanje kose i depilacija, stvari su koje Džulija Roberts uvek ima na umu, kazala je glumica u intervjuu povodom dobijanja titule najlepše na svetu. "Nikada nije bila lepša. Toliko je srećna i ispunjena i to se vidi", rekao je magazinu Rajan Marfi, režiser filma "Eat, Pray, Love" sa Džulijom Roberts koji u avgustu stiže u bioskope.

U 43. godini, Džulija Roberts je majka troje dece, petogodišnjih blizanaca Hejzel i Fineusa i dvogodišnjeg Henrija. Za kamermana Denija Modera udala se 2002. U februaru je postala svetska ambasadorka kompanije Lankom. "Zabavno je dobiti takvu karijeru u ovim godinama", kazala je glumica. Njen kolega Džordž Kluni kazao je da lepota Džulije Roberts iznutra. "Postoji razlog zašto je Džulija bezvremena lepotica, a to nema nikakve veze sa njenim izgledom. To ima veze sa tim ko je ona", objasnio je Kluni.


Извор[уреди]