Džef Bridžiz želi nastavak Čoveka sa zvezda

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


22. децембар 2010.
LOS ANĐELES, 22. decembra 2010. (Beta) - Holivudski glumac Džef Bridžiz izjavio je da bi voleo da vidi nastavak filma "Čovek sa zvezda" iz 1984. u kojem je igrao glavnu ulogu, objavljeno je na šou biznis sajtu Digital Spy.

Bridžiz je kazao da se često pita šta bi moglo da se dogodi u nastavku naučnofantastične drame Džona Karpentera. "Čovek sa zvezda" je priča o vanzemaljcu koji poprima izgled pokojnog muža jedne žene. "'Čovek sa zvezda', šta se tamo dogodilo? To je pitanje. (Junakinja filma) Karen Alen je u drugom stanju. Ima tu malu loptu. Šta je bilo sa njom?", kazao je glumac.

Razmatrajući mogućnost ponavljanja drugih filmskih uloga, Bridžiz je kazao da je nastavak "Velikog Lebovskog" malo verovatan, ali da ima želju da Dvejna Džeksona iz filma "Poslednja bioskopska predstava" igra treći put. "Lari Makmartri je napisao još tri knjige iz serijala sa likovima iz 'Poslednje bioskopske predstave'. Pre 20 godina smo snimili 'Teksasvil', 20 godina posle snimanja 'Poslednje bioskopske predstave'. Zato mislim da je vreme za novi nastavak", objasnio je.


Извор[уреди]