Cvrkutanje.com - novi servis mikro bloginga

Извор: Викиновости

Beograd (PRObjave) Kompanija WebGazda doo je osnivač i administrator servisa – www.cvrkutanje.com – servis je predviđen za domaće i regionalno tržište.

Cvrkutanje.com omogućava korisnicima da komuniciraju putem brzog ažuriranja statusa do 160 karaktera. Ovaj besplatni servis omogućava Vam da šaljete poruke, slike i video zapise bilo kome! Takođe je lako pronaći i povezivati se sa drugim ljudima putem privatnih poruka i pratiti njihove statuse, kao i oficialne grupe najvećih domaćih sajtova kao što je Vesti.rs i Tracara.com. Sve ovo i mnogo više možete naći samo na Cvrkutanje. Očekujemo uskoro Vašu registraciju!

Želimo Vam prijatne trenutke uz naš servis.

O kompaniji Kompanija WebGazda je osnovana 20. avgusta 2008. Sedište firme je u Vršcu, Srbija. WebGazda donosi komercijalna rešenja svojim klijentima u oblastima marketinških inovacija, visokokvalitetnog dizajna, programiranja i tehničke ekspertize. Kompanija WebGazda doo je takođe i vlasnik sajtova kao što su Blogerke.com, Jedinstvena.net, putShare.com, HostingLista.com, Bajno.com i drugi.

Извор[уреди]