Cvetković: Najvažniji meč je sa Švajcarskom

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу1. јун 2009.
Beograd/ Srbija (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je danas da je pozvao 28 igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u Austriji i Mediteranske igre, kao i da je najvažniji meč sa Švajcarskom 10. juna u Zaječaru.

„Ovo će nam biti lepa prilika za proveru igrača od kojih rukomet očekuje mnogo u perspektivi. Imamo dosta prostora za rad, ali do 8. juna nećemo biti kompletni, jer tek tada dolaze rukometaši iz Francuske, kojima se kasnije završava prvenstvo“, rekao je Cvetković na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, najvažnija je prva utakmica sa Švajcarskom u Zaječaru.

„Ulazimo spremni i maksimalno ozbiljni. Nećemo da nas ponese samozadovoljstvo, jer znamo šta nam je cilj“, rekao je Cvetković i dodao da Nenad Vučković zbog povrede neće biti sa reprezentacijom.

Utakmica između Srbije i Švajcarske igraće se 10. juna u Zaječaru, 14. juna u Čehovu je meč sa Rusijom, 17. juna u Zaječaru sa Farskim Ostrvima, a 20. juna u Trstu sa Italijom. Mediteranske igre održaće se od 25. juna do 5. jula u Peskari.

Извор[уреди]