Brajan Džonson nagovestio novi album i turneju AC/DC-a

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


4. јун 2011.
LOS ANĐELES, 4. juna 2011. (Beta) - Vođa australijskog hard rok sastava "AC/DC" Brajan Džonson nagovestio je da bi grupa mogla da snimi novi album i krene na turneju u narednih nekoliko godina.

U intervjuu sajtu PopIter, Džonson je rekao da grupa nema čvrstih planova za snimanje albuma, ali da će članovi benda razgovarati o toj mogućnosti. "Videću momke i verovatno ćemo ćaskati o tome kako se osećamo. Nikada ne kažemo 'ulazimo u studio iduće godine' jer ako to kažete, izlažete se velikom pritisku a mi nikada nismo tako radili", naveo je 63-godišnji Džonson. "Oduvek smo veoma opušteni", dodao je vođa grupe koja će 2013. obeležiti 40 godina postojanja.

Na pitanje da li grupa planira turneju, Džonson je odgovorio da ne bi mogao da izdrži dvogodišnju seriju koncerata. "Ali zasigurno bih mrzeo da kažem da je s tim gotovo." "Mislim da uvek treba staviti tačku posle nečega, bilo da je u pitanju rečenica, vaš život, automobil. Mora da postoji tačka a mislim da je mi još nismo stavili", rekao je on. Grupa "AC/DC" je poslednji studijski album "Black Ice" izdala u oktobru 2008, posle čega je krenula na 18-mesečnu svetsku turneju koja je završena u junu 2010.


Извор[уреди]