Пређи на садржај

BIS najavljuje početak nove školske godine

Извор: Викиновости

27. avgust 2020.
(PRobjave) - U ponedeljak 31. avgusta 2020. godine, Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), širom otvara vrata svojim učenicima. Sva četiri prelepa kampusa na Dedinju, u najlepšem delu Beograda, spremno će dočekati sve generacije učenika ove škole.  

BIS je prva privatna škola u Srbiji koja sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu. Tim vrhunskog nastavnog osoblja koji uključuje veliki broj kvalifikovanih nastavnika iz Velike Britanije, u skladu sa novonastalom situacijom od ponedeljka, 31. avgusta, edukovaće učenike svih uzrasta na dva načina: u prostorijama kampusa i na daljinu, poštujući sve propisane mere Republike Srbije, Ministarstva za zdravlje i Kriznog štaba. Kompletna nastava se odvija na engleskom jeziku.

Britanska internacionalna škola neguje holistički pristup obrazovanju i vaspitanju učenika. "Pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, kroz niz vannastavnih aktivnosti, negujemo i razvijamo talente učenika iz oblasti nauke, književnosti, umetnosti, sporta i svih drugih oblasti za koje ustanovimo da postoji interesovanje učenika i roditelja. Posvećeni smo društveno odgovornom poslovanju. Ponosni smo na Humanitarni bazar koji svake godine organizuju naši učenici, njihovi roditelji i kolektiv škole", istakla je mr Aleksandra Keserović principal BIS.   

U protekle 23 godine uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešno završili BIS, a zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhunski lekari, građevinski inženjeri, pravnici, menadžeri, filolozi, i dr, lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu. Uvereni smo da će i ova generacija maturanata uskoro krenuti njihovim stopama. Jedna od BIS maturantkinja je ove školske godine već tokom predupisnog roka primljena na Kembridž Univerzitet u Velikoj Britaniji, odsek građevina.      

Извор[уреди]