Пређи на садржај

Antić zadovoljan uprkos slaboj realizaciji

Извор: Викиновости

3. јун 2010.
Аустрија -  (Beta) - fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je u četvrtak u Leogangu da je zadovoljan učinjenim na pripremama u Austriji, iako je priznao da je u napadu postojao problem.

„Ovo je dobra baza za progres. Plan je uvek i bio da pravi budemo kada to bude bilo najpotrebnije“, rekao je Antić na konferenciji za novinare u austrijskom Leogangu odakle će Srbija kasnije u četvrtak krenuti nazad ka Beogradu.

„Orlovi“ su u Austriji igrali dve pripremne utakmice, neočekivano su izgubili od Novog Zelanda sa 0:1, a potom po izuzetno nakvašenom terenu igrali bez golova sa Poljskom.

„Imali smo dve potpuno različite utakmice, rasporedili opterećenje među igračima. Bilo je dosta pozitivnih stvari i sigurno smo iz tih susreta izašli jači“, kazao je Antić koga, za sada, previše ne brine ni neefikasnost u napadu.

Srbija će poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo imati u subotu kada će u Beogradu dočekati Kamerun. Srbija će učešće na Svetskom prvenstvu početi 13. jula u Pretoriji kada će igrati sa Ganom, koja je u sredu uveče ubedljivo izgubila od Holandije 1:4. Protivnici Srbije u Grupi D biće i Nemačka i Australija.

Извор[уреди]