Ališa Kiz i Vupi Goldberg u žiriju festivala Trajbeka

Извор: Викиновости

14. април 2010.
LOS ANĐELES, 14. aprila 2010. (Beta) - Aron Ekhart, Amerika Ferera, Ališa Kiz i Vupi Goldberg biće u žirijima koji će dodeljivati nagrade na predstojećem festivalu Trajbeka u Njujorku.

Ekhart i Čeril Hajns, kao i scenarista Džon Ridli i režiser, producent i scenarista Gari Ros biće u žiriju koji će dodeljivati priznanja u kategoriji najbolji svetski igrani film. Vupi Goldberg, Džesika Alba i Ejdan Kvin biće u grupi koja će odlučivati o pobedniku u kategoriji najbolji svetski dokumentarni film, prenosi list Varajeti.

U žiriju za njujorški igrani film biće Selma Bler, Endru Makartni i Zak Braf, dok će Amerika Ferera, Den Klores i Skot Nojstadter odabrati najbolji njujorški dokumentarni film. Priznanje za najbolji kratki igrani film dodeliće žiri u kojem će biti i Bruk Šilds, Piter Fasineli i suosnivač Tvitera Džek Dorsi. Ališa Kiz sedeće u žiriju za najbolji kratki dokumentarni film. Šest nagrada biće uručeno na svečanoj ceremoniji 29. aprila. Festival Trajbeka trajaće od 21. aprila do 2. maja.


Извор[уреди]