Aleva natur recepti za zdrav život

Извор: Викиновости

15. januar 2014.
(PRobjave) - Kreativni fanovi i Aleva - kreatori knjige ukusnih i zdravih obroka

Kompanija "Aleva", domaći lider u oblasti prehrambene industrije, organizovala je zanimljivu i uspešnu akciju, za sve svoje ljubitelje i poštovaoce, putem facebook-a. "Aleva Natur knjiga recepata" je projekat osmišljen da aktivira i zainteresuje fanove najpopularnije društvene mreže, sa ciljem da zajedničkim snagama kreiraju jedinstvenu knjigu ukusnih i zdravih recepata - baziranih na Natur proizvodima.

Akcija je trajala sedam nedelja, od 21. oktobra do 6. decembra, i podrazumevala različite inspirativne teme. Domaćice, maštoviti fanovi i svi strastveni gastronomi, imali su priliku da zajedno kuvaju i degustiraju specijalitete od ribe i mesa, zatim supe i čorbe, posna i slavska jela, i druge đakonije.

Majda Kepčija, marketing menadžer kompanije Aleva, istakla je: "Izuzetno smo ponosni na uspeh cele akcije, jer se priključilo više od 6 hiljada fanova, predstavili smo paletu zdravih proizvoda, i formirali divnu knjigu sačinjenu od hiljadu recepata koja će značiti svim početnicima, ali i ekspertima gastronomije. Svake nedelje nagrađivali smo po pet najzanimljivijih recepata prema mišljenju Aleva Natur žirija, a pobednici su dobili poklon pakete sa celokupnom linijom Aleva Natur proizvoda."

Knjiga Aleva Natur recepata je pripremljena u elektronskoj verziji, kao poklon svim vernim fanovima, a nalazi se na Aleva facebook stranici: www.facebook.com/AlevaNatur. Kompanija Aleva je još jednom dokazala da kvalitet, kreativnost i građenje lojalnog odnosa sa potrošačima, donose pozitivne rezultate i vredne uspehe. Ovaj originalan projekat je poklon svim ljudima koji vole zdravu i ukusnu hranu, svim roditeljima koji vode računa o ishrani svoje dece, kao i svim porodicama koje cene i slave lepotu kvalitetnog ručka.

Извор[уреди]