Пређи на садржај

Alek Boldvin želi da bude gradonačelnik Njujorka

Извор: Викиновости


9. јун 2011.
LOS ANĐELES, 9. juna 2011. (Beta) - Holivudski glumac Alek Boldvin razmatra mogućnost da se kandiduje za gradonačelnika Njujorka, objavio je Holivud riporter.

"Ne bih isključio tu mogućnost", kazao je listu glumčev predstavnik za štampu. "Možda će to promeniti predizbornu trku. Dinamika se promenila. Demokratama treba kandidat dobrog profila, a Alek bi se sigurno tu uklopio", rekao je neimenovani glumčev prijatelj, aludirajući na povlačenje demokrate Entonija Vajnera zbog skandala.

Boldvin, koji je demokrata, dugo razmišlja da uplovi u političke vode. Glumac je u januaru izjavio da je veoma zainteresovan za političku funkciju, pod uslovom da je obavlja u Njujorku. "Verujem da ljudi žele da veruju da će se kandidovati neko ko se brine za srednju klasu", kazao je Boldvin. Boldvin, koji sada ima 53 godine, ulazak u politiku najavio je još 1997. "Da li je to nešto što želim da radim? Da. Muškarci i žene koji vode svet su u 50. godinama. Potrebno je vreme da se takve stvari izgrade. Ja imam 39 godina", kazao je tada glumac.


Извор[уреди]