Agencija Blumen group i ove godine odnela UEPS priznanja

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


27. decembar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Na proslavi Dana propagandista Srbije održanoj u četvrtak 22. decembra u konferencijskoj sali na Beogradskom sajmu dodeljna su tradicionalna godišnja priznanja i nagrade koje je odredio žiri Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS).

Agencija Blumen group ove godine nagrađena je Priznanjem za promotivnu kampanju Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji 2011 - "Popis je beleška za budućnost!" i Priznanjem za vizelno kreiranje identiteta za klijenta "Brabo", projekat - "Prozor s pogledom!"

Za ovogodišnji konkurs prijavljeno je 236 rada za 33 kategorije i dodeljeno je ukupno 83 nagrade i priznanja, agencija Blumen group jedina je lokalna agencija koja je nagrađena.

UEPS je osnovan davne 1960. godine kao udruženje građana. Danas predstavlja modernu asocijaciju, koja afirmiše i unapređuje marketinško-propagandnu struku i čijeg je delovanja u modernom vremenu strukovna asocijacija u Srbiji koja se bavi edukacijom i obukom ljudi iz sveta marketinških komunikacija u cilju profesionalizacije. Zato su ove nagrade prestižne, a kako su od kolega iz branše to ih čini i najkompetentnijim, ali i najdražim.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg