Aerosmit traži zamenu za Stivena Tajlera

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу22. јануар 2010.
LONDON, 22. januara 2010. (Beta) - Gitarista grupe "Aerosmit" Džo Peri izjavio je da njegov bend traži novog pevača, koji će zameniti Stivena Tajlera, objavio je Bi-Bi-Si njuz.

"Do leta ćemo pronaći novog pevača i 'Aerosmit' će ponovo moći na put", kazao je Peri kanadskoj agenciji QMI. Tajler, koji se trenutno leči od zavisnosti od lekova protiv bolova, u novembru je izjavio da ne napušta bend. Ipak, Peri je kazao da smatra da Tajler neko vreme neće biti na raspolaganju i da grupa zato traži zamenu za njega.

"Teško je dobiti jasan odgovor o tome šta se dešava. On (Tajler) mora da operiše nogu i stopalo i to će ga ukloniti oko godinu, godinu i po dana. U međuvremenu, ostatak benda želi da svira", rekao je Peri. "Poslednje što je rekao štampi je da želi da radi i peva s bendom, pa ćemo videti. Nas četvorica pravimo svoje planove. Naći ćemo nekoga da popuni to mesto", dodao je. Peri nije isključio mogućnost Tajlerovog povratka u bend. "Ja sam spreman da pišem sa njim, da nastupam sa njim kada god on bude fizički spreman i kada bude želeo da to uradi", objasnio je.


Извор[уреди]