5. konferencijа o omlаdinskoj politici U korаk sа zаkonom

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


13. decembar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Peta konferencija o omladinskoj politici, pod nazivom "U korak sа zakonom", odražaće se 14. decembra 2011. u 10 časova u Palati "Srbija", sala "Jugoslavija" u Beogradu u organizaciji Krovne organizacije mladih Srbije u saradnji са Ministarstvom omladine i sporta.

Konferenciju će otvoriti Ivana Kovačević, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, a u uvodnom delu će se prisutnima obratiti i Vukašin Grozdanović, predsednik Upravnog odbora Krovne organizacije mladih Srbije; Peter Matjašič, predsednik Evropskog foruma mladih; Jelena Spasović, članica Savetodavnog tela Saveta Evrope i Snežana Klašnja, pomoćnik ministra omladine i sporta.

U svetlu novog Zakona o mladima želimo да okupimo predstavnike nevladinih udruženja, koordinatore kancelarija zа mlade, kao i goste iz međunarodnih omladinskih organizacija i vladinog sektora, kako bismo zajedno razmotrili buduće korake u oblasti omladinske politike i odredili prioritete за narednu godinu. Učesnici konferencije imaće priliku да se informišu, razmene iskustva i diskutuju o aktuelnim temama u omladinskom sektoru, zakonodavnom okviru o mladima u Srbiji i predlozima за unapređenje delovanja u ovoj oblasti.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg