1.500 мотоциклиста ка Косову у рок мисији

Извор: Викиновости


30. jun 2012.
Београд/ Србија (Beta - Хуманитарни караван од 1.500 мотоциклиста кренуо је у суботу у „Бајк рок мисију 2012.“ из Београда и више градова Србије ка Косовској Митровици, где ће у 20 часова за житеље покрајине у знак подршке бити организован рок концерт.

Организатор каравана, председник Клуба Харлеј Дејвидсон Србија Милић Радевић рекао је новинарима на београдској пумпи „Змај 2“, одакле је у подне из Београда ка Косову кренуло неколико стотина мотоциклиста из Србије, Републике Српске и Русије, да је циљ и ове шесте Бајк рок мисије да музиком и позитивном енергијом обрадује све у покрајини.

Каравану, који је кренуо из Београда, придружиће се и групе мотоциклиста из Ниша, Чачка и Крагујевца. „На Косово идемо са гитарама на леђима, борићемо се до последње капи бензина. Идемо да певамо, свирамо и обрадујемо наш народ“, казао је он.

Новинарима се обратио и главни учесник концерта Ненад Милосављевић који ће са групом Галија напступити вечерас, изразивши задовољство што се прикључио том хуманитарном пројекту. Осим Галије, према речима Радевића, концерт ће одржати и неколико младих бендова у жељи да житељи Косова чују и њихове гитаре.

Један од учесника ранијих мисија Жика Јелић из YU групе рекао је да је посебно задовољство учестовати у Бајк рок мисији, јер тако учесници показују српском народу да су уз њих.

Izvor[уреди]