Шесторо српских тенисера у среду играју у Мелбурну

Извор: Викиновости
Ана Ивановић
Слика: Christian Mesiano.

14. јануар 2014.
Мелбурн/ Аустралија (Beta) - Трећег дана такмичења на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, у среду ће, између осталих, своје мечеве играти и шесторо српских тенисера.

Прва ће на терен Весна Долонц, која меч другог кола игра против прве тенисерке света, Американке Серене Вилијамс. После тог меча, на терен излазе други тенисер света Новак Ђоковић и Аргентинац Леонардо Мајер, 98. на АТП листи . Ана Ивановић у другом колу игра против Анике Бек из Немачке, 54. тенисерке света.

Такмичење у дублу почињу Ненад Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор. Постављени су за осме носиоце, а противници у првом колу биће им немачки тенисери Бењамин Бекер и Данијел Брандс.

Јелена Јанковић и њена партнерка у дублу Италијанка Карин Кнап у првом колу играју против руског дубла Анастасија Пављученкова-Вера Звонарева. Тај меч је други на програму терена број 20. Бојана Јовановски и њена партнерка у дублу Дона Векић из Хрватске у првом колу играју против шпанско-казахстанског дубла Анабел Медина Гаригес-Јарослава Шведова.

Извор[уреди]