Пређи на садржај

Шесторо српских тенисера у првом колу Аустралијан опена

Извор: Викиновости


12. јануар 2013.
Мелбурн/ Аустралија (Beta-Sinhua) - Првог дана такмичења на Аустралијан опену, у понедељак ће, између осталих, играти и шесторо српских тенисера.

Бранилац титуле Новак Ђоковић игра против Француза Пол-Анри Матјеа, а меч је трећи на програму Род Лејвер Арене, на којој такмичење почиње у један сат после поноћи по средњеевропском времену.

На том стадиону, од девет ујутро по средњеевропском времену, почиње меч осмог носиоца Јанка Типсаревића и домаћег играча Лејтона Хјуита. По завршетку тог дуела, на терен ће изаћи Ана Ивановић, 13. носилац и мађарска тенисерка Мелинда Цинк.

На терену број три, на коме такмичење почиње у један сат после поноћи, 22. носилац Јелена Јанковић игра против Јохане Ларсон из Шведске, а меч је други на програму.

Весна Долонц ће у првом колу играти против домаће тенисерке Оливије Роговске, а тај меч је трећи на програму на терену број шест.

Последњи меч на терену број 15 играће Виктор Троицки и Чех Радек Штепанек, који је постављен за 31. носиоца. Такмичење на том терену почиње у један сат после поноћи.

Извор[уреди]