Пређи на садржај

Шала коштала посла портпарола Рада

Извор: Викиновости


Датотека:Srbgrb.jpg

Слика: Laslovarga.

31. март 2012.
Србија -  (Beta) - Једна интерна шала пренета на друштвеној мрежи Твитер изазвала је јаку реакцију јавности и коштала је посла портпарола фудбалског клуба Рад, иако је онај ко је предмет те шале схватио хумор на прави начин.

Портпарол Рада Владимир Савић послао је у четвртак интерни СМС новинарима који редовно посећују конференције Рада, у коме се на шаљив начин односи мпрема следећем противнику „грађевинара“, овог пута шампиону државе Партизану, односно његовом тренеру Авраму Гранту.

Та шала доспела је, међутим, у јавност када је један од малог броја новинара који су добили поруку поделио са својим пријатељима на друштвеној мрежи Твитер, а други извештачи направили су од тога случај „званичног дописа“ и званичног позива Рада, иако је у питању био крајње неформални СМС.

Као последица свега тога, главни финансијер Рада Ранко Стојић отпустио је Савића са образложењем да мора да води рачуна о угледу клуба.

„Драго ми је да се разјаснило да ништа од тога није дошло званично из Рада, али ја морам да водим рачуна о угледу клуба. Он (Савић) може да настави на неком другом месту. Одлуку нећу мењати без обзира на околности и нећу даље коментарисати овај случај“, рекао је Стојић агенцији Бета.

У спорном СМС-у наводи се реченица да ли ће „легенда Милвола постати шеста 'Звездина звезда'“. Лондонски Вест Хем је са Грантом на челу испао из лиге, што је обрадовало навијаче ривалског Милвола.

Извор[уреди]