Пређи на садржај

Фудбалер Јувентуса помогао младим фудбалерима са Косова

Извор: Викиновости


16. јун 2012.
Косовска Митровица-  (Beta) - Репрезентативац Србије и фудбалер торинског Јувентуса Милош Красић обезбедио је финансијска средства потребна за тродневно учешће тридесетак дечака из школе фудбала „Трепча“ из Косовске Митровице на Првом међународног фудбалском фестивалу „Војводина - Јома куп 2012“ у Новом Саду.

Реч је о дечацима рођеним 2000. и 2002. године, а ради се о још једном случају у којем је Красић помогао град у којем се радио и у којем је начинио прве фудбалске кораке.

Један од тренера школе фудбала „Трепча“ из Косовске Митровице Никола Радуловић рекао је да резултати које постиже та школа у последње време нису прошли незапажено, због чега га није изненадио позив за учешће на тако великом фудбалском догађају.

„Добили смо позив, али смо због тешке финансијске ситуације морали да се захвалимо домаћинима и одбијемо позив. Ипак, уследио је нови позив у којем нам је речено да је све обавезе преузео Милош Красић а да ми само треба да дођемо и представимо се у најбољем светлу“, рекао је он.

Извор[уреди]