Тројица Срба рањена у Косовској Митровици

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


Војно возило код моста(Author Tiia Monto)
Остале вести са Косова и Метохије
Позиција Косова и Метохије

Мапа показује позицију Косова и Метохије

9. новембар 2011.
Косовска Митровица-  (Бета) - Три мушкарца рањена су вечерас у насељу Брђани, у северном делу Косовске Митровице, када су на њих пуцале непознате особе, сазнаје агенција Бета од очевидаца и полиције Косова.

Тројица младића рањена су вечерас из ватреног оружја у мешовитом насељу Брђани, у северном делу Косовске Митровице, рекли су агенцији Бета очевици. Према наводима очевидаца, на тројицу младића српске националности пуцано је нешто пре 20 сати, у насељу Брђани. Портпарол полиције Косова Бесим Хоти рекао је агенцији Бета да су у насељу Брђани из ватреног оружја рањена два грађанина и један косовски полицајац, сви српске националности.

„Не знамо ништа о осумњиченима, нити под којим околностима је коришћено ватрено оружје. Послали смо јединице на терен“, рекао је Хоти.

Повређени младићи пребачени су у косовскомитровачку болницу где им се указује лекарска помоћ. Према речима очевидаца који су рањене довезли у болницу, два младића су теже повређена а један лакше.

Нико од запослених у болници се није обратио новинарима испред болнице којима није дозвољен улазак у зграду. Испред болнице су се окупили и грађани.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg