Станојевић предлаже казне

Извор: Викиновости


26. август 2011.
Београд-  (Beta) - Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је у петак да ће предложити казне за стручни штаб и играче тог клуба због пораза од ирског Шамрока и елиминације са европске сцене.

Црно-бели су у четвртак у Београду после продужетака поражени са 1:2 у реваншу 4. кола квалификација за Лигу Европа, док је у првом мечу у Даблину било 1:1.

„Предложићу да се стручни штаб и играчи финансијски казне. Ово је озбиљан ударац за клуб и проблем за све нас“, казао је Станојевић новинарима у спортском центру Телеоптик у Земуну. Он је додао да ће направити промене у тиму и да ће они који нису у форми „морати на клупу“. Као таквог, навео је Звонимира Вукића, док је рекао да ће за Милана Смиљанића тражити „већу казну“, пошто се после утакмице расправљао са навијачима.

„Није било конфликта између мене и Владимира Стојковића. Он је професионалац и тако се понаша. Не знам да ли живи спортски, не знам да ли излази на тај Бродарац како пишу, али знам да није у доброј форми и да је због тога испао из екипе. Нешто се дешава, а на нама је да урадимо све га вратимо у форму“, објаснио је Станојевић зашто је против Шамрока на голу уместо стандардног Стојковића стајао Радиша Илић.

Тренер црно-белих казао је да му значи подршка коју је добио од спортског директора Младена Крстајића и управе клуба.

Извор[уреди]