Станојевић задовољан победом

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


26. новембар 2011.
Београд/ Србија (Beta) - Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да су његови играчи добили победу по коју су дошли у дербију са Црвеном звездом, али је истакао и да разуме нервозу ривала.

„Задовољан сам јер смо дошли по победу и добили смо оно што смо желели. Нисмо имали шта да изгубимо, за разлику од Звезде, што се видело по њиховој нервози на терену и око њега. Али, разумемо то“, рекао је Станојевић у суботу новинарима у Београду после победе од 2:0.

На полувремену је дошло до кошкања на терену, а играчи Партизана нису напуштали терен због страха за безбедност.

„Било је проблема и пре почетка утакмице. (Голман Владимир) Стојковић је погодјен у ногу, али је на терену све било спортски. Нисмо хтели да идемо у свлачионицу на полувремену јер се нисмо осећали безбедно. Било је много непознатих лица која су кренула ка нама“, рекао је Станојевић.

Он је појаснио да није било ружних речи између њега и тренера Звезде Роберта Просинечког, иако је то тако деловало са стране.

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки оценио је да је његов тим претрпео „тежак пораз“ од Партизана у првенству и да ће бити јако тешко достићи садашњих седам бодова предности црно-белих.

„Морам, нажалост, да честитам Партизану јер је победио. Моја екипа је пала после промашеног пенала, јер је размишљала о тој ситуацији. Морамо да анализирамо све - зашто се то догодило и зашто нисмо искористили наше шансе, а они јесу. Да смо повели, другачију бисмо причу причали“, рекао је Просинечки.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg