Пређи на садржај

Станојевића боли Ђурићев иступ

Извор: Викиновости


29. август 2011.
Београд-  (Beta) - Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је у понедељак да је повређен што се управа овог фудбалског клуба не држи заједно у „неуспесима“ и да га боли што је председник Драган Ђурић „подржао“ ривале.

Станојевић је новинарима у Београду рекао да је конференцију сазвао да би „заштитио струку“, а на њој је неуобичајено оштро и искрено одговорио председнику на претходно иступање, и демантовао неке раније изјаве.

„Дан пре (првенствене) утакмице са ОФК Београдом имали смо састанак с навијачима, који су нас подржали, а онда на дан меча председник има конференцију за коју се не зна да ли подржава оне који играју у 17 (Црвена звезда) или у 20 (Партизан). Много ми је тешко било“, рекао је Станојевић новинарима.

Тренер је објаснио да кад каже „подршка“ мисли на то што се највећи ривал „наслађује“ унутрашњим трзавицама супарника и да то мотивише.

Он је нагласио да није у сукобу с Ђурићем, јер тренер не може да се сукобљава са председником, „пошто то није иста раван“, али да је у питању сукоб мишљења.

Извор[уреди]