Српски олимпијци трећег дана настављају такмичење у Лондону

Извор: Викиновости


30. јул 2012.
Лондон/ Велика Британија (Beta) - На Олимпијским играма у Лондону данас ће бити настављена такмичења, а представници Србије наступиће у неколико спортова.

  • Репрезентативац у стрељаштву Немања Миросављев први ће наступити у 10 часова, када су на програму квалификације у гадјању ваздушном пушком. Уколико прође, Миросављев иде у финале у 13.15.
  • У веслању у 11.10 почиње репасаж квалификација у дисциплини двојац без кормилара, у којој Србију представљају Никола Стојић и Ненад Беђик.

Потом, у 11.40 почињу квалификације у дисциплини четверац без кормилара, у којој Србију представљају Горан Јагар, Милош Васић, Миљан Вуковић и Радоје Ђерић.

  • У пливању у 11.21 почињу мушке квалификације у дисциплини 200 метара делфин стилом. Србију представља Велимир Стјепановић. Полуфинале те дисциплине на програму је у 21.32.
  • Такмичење наставља и женска одбојкашка репрезентација. Одбојкашице ће у у 12.30 играти против Јужне Кореје у другом колу Групе Б.
  • Српски тенисери настављају данас такмичење. У мушком синглу у 14.30 Јанко Типсаревић игра против Немца Филипа Петшнера. У 15 часова Ана Ивановић играће са натурализованом Британком Еленом Балтачом.

За 16.30 предвиђен је меч мушког дубла између Ненада Зимоњића/Јанка Типсаревића и Словака Мартина Клизана/Лукаса Лацка. Тај меч требало је да буде одигран у недељу, али је због кише одложен.

У исто време у мушком дублу ће наступити још један српски пар - Новак Ђоковић/Виктор Троицки који играју против Швеђана Јохана Брунстрома/Роберта Линдштеда.

Извор[уреди]