Северина испунила Београдску арену

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


18. октобар 2009.
Београд

(Бета) Хрватска поп певачица Северина Вучковић одржала је у суботу увече двоипочасовни концерт у испуњеној Београдској арени, а највеће одушевљење публике изазвали су гости изненађења, богата сценографија, сценски ефекти, плесачи и трубачи.

Први концерт у Београду тридесетседмогодишња певачица је почела хитовима са свог последњег албума „Здраво Маријо“, а затим наставила песмама које су је прославиле, као што су „Девојка са села“, „Мили мој“, „Поглед испод обрва“, „Хајде, хајде злато моје“, „Моја штикла“.

Публика је све време концерта играла и громогласним аплаузима дочекивала специјалне госте - Петра Граша, Јелену Розгу, Наташу Беквалац и учесницу „Операције тријумф“ Ану Бебић. Највеће одушевљење, ипак, изазвао је њен у медијима дуго најављивани гост Горан Бреговић.

Концерт Северине Вучковић био је спој кабареа, спектакла, плеса и песме, где се сплитска певачица појављивала у различитим костимима прилагођеним карактеру песама. Сценски ефекти, ди-џеј, плесне групе и балони који су падали у публику обележили су цео концерт.

Извор[уреди]