Пређи на садржај

Сви који држимо рекет дужни смо Јелени Генчић

Извор: Викиновости

3. јун 2013.
Србија -  (Beta) - Тениски тренер Јелена Генчић оставила је неизбрисив траг у српском тенису и дужни су јој сви који су данас са рекетом у руци, навео је у писму у понедељак најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Дијана Ђоковић, мајка најбољег тенисера света, прочитала је његово писмо и у његово име, али и уме целе породице опростила се од Јелене Генчић.

„Бескрајно сам тужан јер се данас опраштам од тебе. У животу си ме припремала за многе ситуације, за победе, за тријумфе, за наше трофеје. За наш растанак потпуно сам неспреман. Опраштам се данас од тебе бескрајно тужан што не могу да те испратим. Знам да би се љутила да одустанем и умањим шансу да испуним и ову последњу нашу жељу, да освојим Ролан Гарос“, написао је у писму Дјоковић.

Породица и пријатељи опростили су се од Јелене Генчић на комеморацији у простојима Тениског савеза Србије. Комеморацији су, између осталих, присуствовали родитељи Новака Ђоковића, селектор Дејвис куп репрезентације Богдан Обрадовић, бивши председник ТСС Слободан Живојиновић и министарка омладине спорта Алиса Марић.

Извор

[уреди]