Сат са Џеј Џеј 45.000 евра

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу21. мај 2009.

Кан

Кан/ Француска (Мондо) Једна од две најбиље српске тенисерке Јелена Јанковић, популарна Џеј Џеј, учествовала је у хуманитарној вечери "амФАР Гала" у Кану у четвртак увече. Гала вече „Звезде филма против сиде”, на којем се прикупља новац за медицинска истраживања која би помогла проналажењу лека против сиде, већ годинама традиционално организују глумица Шерон Стоун и продуцент Харви Вајнстин.


Сама вечера је одржана у хотелу Кап Еден Рок у Антибима. Појавиле су се познате личности из света шоубизниса, спорта и политике и продавале су своје личне предмете или било шта за што се проценило да неко има намере да потроши новац у хуманитарне сврхе.

Јелена јанковић је на аукцију понудила један сат играња тениса са њом. За само неколико минута понуђен час тениса са Јеленом Јанковић постигао је невероватну цену од 45.000 евра, суму коју је издвојио њен велики обожавалац, пословни човек из Монте Карла, иначе српског порекла.

И тениска легенда Моника Селеш на аукцију је понудила приватни час тениса. Међу осталим занимљивостима на хуманитарној аукцији били су и ВИП пакет карата за Недељу моде у Милану, карте за приватну пројекцију "Инглоуриоус бастердс" Квентина Тарантина и ексклузивни афтерпарти. Бил Клинтон, бивши председник САД, као почасни гост на аукцији је понудио свој саксофон са аутограмом

Прошле године, на "амФАР" вечери прикупљено је чак седам милиона долара

Извор[уреди]