Репрезентативци Хрватске уживали у Београду

Извор: Викиновости
Датотека:Srbgrb.jpg

7. септембар 2013.
Београд/ Србија (Бета) - Фудбалски репрезентативци Хрватске рекли су у петак увече да су уживали у атмосфери и утакмици са Србијом у квалификацијама за Светско првенство, као и самим боравком у Београду.

Србија и Хрватска су одиграли на стадиону Црвене звезде нершено 1:1 у осмом колу Групе А квалифкација. Домаћин је после тог дуела остао без шансе за пласман на такмичење у Бразилу, док су гости обезбедили бараж.

„Орлови“ су агресивно почели утакмицу и већ на самом старту тражили пенал пошто је Лазар Марковић пао у казненом простору.

На питање новинара да ли је био пенал после његовог дуела са Марковићем, хрватски штопер Ведран Ћорлука је одговорио: „Ма није, пуно сам био испред лопте, само сам је покупио и ту нема речи о пеналу“.

Везиста Иван Ракитић рекао је да су хрватски фудбалери уживали у утакмици на највећем српском стадиону. „ Чекали смо прилику и искористили је када смо је добили. Србија је имала иницијативу, шансе. Утакмица је била добра и интересантна. Дошли смо да играмо фудбал, добро смо се спремили, уживали, и то је најважније“, рекао је Ракитић.

Извор[уреди]