Раднички у Крагујевцу игра са Тамишом

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

17. април 2010.
Крагујевац/ Србија

Град Крагујевац

У суботу 17. априла у оквиру трећег кола Суперлиге Србије Раднички ће играти са кошаркашима Тамиш Петрохемије из Панчева. Кошаркаши Радничког на домаћем терену играју против екипе која је у претходном колу победила Црвену Звезду, али према речима Владимира Вуксановића, екипу Тамиша ни без те победе не би потценили.

Тамиш је добио на тежини победом кошаркаша Црвене Звезде, али не бисмо их потценили ни без ње. У претходним утакмицама добијали смо неке много јаче екипе са већим именом управо због тога што су нас потценили. Испали бисмо глупи да њихову игру сматрамо лаком и да поразом код куће све што смо до сада урадили, а урадили смо доста, поништимо - рекао је Вуксановић.

Екипа Радничког ће сутра на паркету играти без Милисављевића, прве опције играча који даје немерљив допринос у нападу и одбрани током читавих четрдесет минута утакмице. То нам неће бити алиби за неко лошије издање у суботу. Морамо да играмо јако и брзо јер морамо да победимо ако мислимо у полуфинале - додао је Вуксановић.

У суботу у Спортској хали Језеро са почетком у 19 часова, кошаркаши Радничког ће играти са Тамишом на домаћем терену, а навијачима остаје да их подрже и доведу до победе јер рачунају на њих. Играмо под императивом победе јер циљ нам је да уђемо у прве четири екипе. Зато сутра, на нашем терену, морамо да победимо. До сада су са нама и уз нас били навијачи који су били шести играч. Сутра рачунамо на њих. Победа са њима је ближа - рекао је на данашњој конференцији за новинаре Младен Пантић.

Извор[уреди]