Прекршајни поступак против Звезде и Партизана

Извор: Викиновости


Датотека:Srbgrb.jpg

1. децембар 2011.
Београд/ Србија (Beta) - Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ДК ФСС) донела је у четвртак одлуку да се покрене прекршајни поступак против Црвене звезде због лоше организације утакмице 13. кола Супер лиге са Партизаном против којег ће такође бити покренут поступак због понашања навијача тог клуба током меча прошле суботе.

„На данашњој седници донета је одлука о суспензији Стадиона Црвене звезде и забрани одигравања првенствених и Куп утакмица првог тима овог клуба без присуства публике, до доношења коначна одлуке. Такође, против Црвене звезде је покренут прекршајни поступак због слабе организације утакмице, а према наводима из извештаја делегата и специјалних контролора за безбедност“, наводи се у саопштењу.

На седници ДК ФСС о дерби утакмици Супер лиге који је у суботу одиграна на Звездином стадиону, анализирани су извештаји службених лица која су присуствовала утакмици.

После анализе одлучено је да делегат утакмице Миодраг Поповић поднесе допунски извештај у којем ће објаснити зашто фудбалери Партизана на полувремену меча нису отишли у свлачионицу као и друге детаље везане за понашање актера меча.

Допунске извештаје мораће да поднесе и судијска тројка, као и специјални контолори за безбедност.

Извор[уреди]