Поједини Црногорци неће на састанак са Тадићем

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


19. децембар 2011.
Подгорица-  (Бета) - Састанку председника Србије Бориса Тадића с лидерима Срба из региона, најављеном за петак, 23. децембар, неће се одазвати поједине јавне личности из Црне Горе, бивши и актуелни чланови црногорске владе, објавио је у понедељак подгорички портал „Аналитика“.

Према наводима тог портала (http://www.portalanalitika.me/), који на списку позваних на редовни, годишњи састанак код председника Србије, по први пут су поједини бивши и актуелни чланови Владе Црне Горе.

Позвани су: бивша министарка за европске интреграције Гордана Ђуровић, и актуелни министри пољопривреде и здравља: Тарзан Милошевић и Миодраг Радуновић који се међутим неће одазвати позиву председника Србије, објавила је „Аналитика“.

Састанку код Тадића присустоваће председници опозициних партија: Социјалистичке народне партије (СНП) Срђан Милић и Нове српске демократије (НОВА) Андрија Мандић, потврђено је агенцији Бета у тим странкама.

Они су и прошле године били позвани на састанак Тадића с лидерима Срба из региона, али су том скупу присустовали функционер СНП Радоман Гогић и потпредседник странке НОВА Горан Даниловић.

Агенцији Бета је у понедељак речено у кабинету Тадића, да ће, поред других, на састанак доћи председник Републике Српске Милорад Додик, лидер Самосталне демократске српске странке из Хрватске Милорад Пуповац и председник СНП Срђан Милић.


Извор[уреди]

Bookmark-new.svg