Партизан мотивисано против ОФК Београда

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


600px Bianco con diagonale Nero con DFC.png

27. август 2011.
Београд-  (Beta) - Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је у суботу да су он и његови фудбалери свесни важности сутрашње првенствене утакмице против ОФК Београда, којом ће екипа желети да „поврати поверење“.

„После свега што се десило, знамо колико је важна ова утакмица. Бићемо јако мотивисани, даћемо 150 одсто својих могућности и жеља. Хоћемо да повратимо поверење“, рекао је Станојевић новинарима.

Партизан је у четвртак на свом терену изгубио од полуаматерске ирске екипе Шамрок и тако је већ у августу елиминисан из европских такмичења.

Станојевић је рекао да су се сви играчи опоравили, а да једини проблем представља то што неки нису дуго тренирали и нису физички спремни. Он је рекао да ће на гол вратити Владимира Стојковића, иако голман није поправио оно што је тренер тражио од њега, али није желео да улази у детаље.

Станојевић је рекао и да га посебно нервирају приче да је српски фудбал умро после елиминације Партизана и Црвене звезде из Европе, као и раније Војводине, коју је у јулу избацио тим из Лихтенштајна.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg