Отказан Мадонин концерт у Љубљани

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагуМадона

8. август 2009.

Љубљана / Словенија (СТА / Танјуг) Концерт америчке поп звезде Мадоне у Љубљани, заказан за 20. август, отказан је. У јучерашњем саопштењу агенције за организовање њених наступа Лајв нејшн, потврдила је тиме вест коју је раније појединим медијима доставила њена хрватска партнерска кућа Лупа промоција.

Љубитељи и поштоваоци Мадоне из Словеније остаће ускраћени за најављени концерт који је требао да се одржи 20. августа. Концерт је требало да се одржи на љубљанском хиподрому Стожице, а као разлог одлагања наведени су логистички проблеми, пренела је словеначка агенција СТА. Словеначки медији су раније спекулисали да би концерт могао бити отказан, због слабе продаје улазница. Цене улазнице биле су од 60 до 550 евра колико је износила вип карта. Организатори који су планирали 60.000 посетилаца почеће да враћају новац од понедељка 17. августа.

Из организације Лајв нејшн такође је потврђено гостовање Мадоне у Минхену 18. августа. Мадона би 24. августа требало да одржи свој први концерт у Београду.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg