Осуђени навијачи Партизана

Извор: Викиновости


16. март 2012.
Србија -  (Beta) - Полиција је ухапсила тројицу навијача Партизана који су упали на терен после утакмице Партизан - Слобода и они су осуђени на затворске и новчане казне у Прекршајном суду у Београду, док се трага за нападачем на фудбалера Лазара Марковића, речено је у петак агенцији Бета у МУП-у и суду.

Навијач Б.М. осуђен је на 45 дана затвора и новчану казну од 60.000 динара и изречено му је годину дана забране присуствовања спортским приредбама са повишеним ризиком, рекао је агенцији Бета вршилац функције председника Прекршајног суда у Београду Милан Мариновић.

Мариновић је прецизирао да тих годину дана забране тече по издржавању затворске казне.

Навијачи Т.Ж. и П.Р. осуђени су на по 40 дана затвора и новчане казне од по 50.000 динара и такође им је изречена забрана присуствовања утакмицама од годину дана.

„Њих тројица су осуђени јер су 10. марта у 20.50 на стадиону Партизана после утакмице Партизан - Слобода неовлашћено ушли на спортски терен, односно атлетску стазу, прескочивши ограду између јужне трибине и сектора на терену са још неколико за сада неидентификованих навијача“, рекао је Мариновић.

Извор[уреди]