Пређи на садржај

Остају Станојевић и Крстајић

Извор: Викиновости


2. септембар 2011.
Београд-  (Beta) - Фудбалски клуб Партизан одлучио је у петак да не мења ништа у клубу после недавних потреса, већ да настави да „доминира српским фудбалом“.

После бурне седнице Управног одбора, која је трајала три и по сата, клуб је издао саопштење у коме се наводи да клуб неће бити уздрман елиминацијом од Шамрока у Лиги Европа.

„(На седници УО) закључено је да елиминација од ирског шампиона Шамрока неће уздрмати стабилност и јединство свих структура клуба и оданост армије навијача. Исказана је јасна опредељеност и ангажованост ка остварењу циља - наставку доминације у српском фудбалу“, наводи се у кратком саопштењу УО.

После елиминације од Шамрока у квалификацијама за Лигу Европе, председник Драган Ђурић и тренер Александар Станојевић изменили су јавно оптужбе на рачун један другог.

Ток седнице био је буран, пошто су је напустили и Станојевић и члан УО Драгољуб Вукадиновић, док је Крстајић неколико пута излазио и враћао се. Црно-бели су, међутим, одлучили да ништа не мењају. Нико од чланова УО није разговарао са новинарима после седнице.

Извор[уреди]