Пређи на садржај

Одређен притвор осумњиченима за злоупотребе у Азотари

Извор: Викиновости

14. јун 2013.
Панчево/ Београд (Beta) - Специјални суд у Београду одредио је притвор до 30 дана против петоро окривљених за злоупотребе у панчевачкој Азотари, саопштио је у петак тужилац за организовани криминал Миљко Радисављеивћ.

Суд је донео и меру забране напуштања боравишта једној осумњиченој, а против четворо окривљених одредјена је мера забране прилажења, састајања и комуницирања са сведоцима.

Тужилаштво је донело и наредбу о проширивању истраге против окривљених које терети за незаконито трошење буџетских средстава.

Судија за претходни поступак је после саслушања одредио притвор до месец дана овлашћеном лицу предузећа Ореа из Врбаса Предрагу Вујачићу, директору Блистала из Новог Сада Радославу Стојановићу, директору Машиноремонта из Сенте Горану Чолаковићу, директору Макоте из Чуруга Срети Милетићу и Видоју Томићу.

Забрана напуштања боравишта изречена је приватној предузетници Анити Манић из Агенције за комјутерску обраду података и трговину на велико Инфо-сервис.

Директору Калидус трејда из Београда Чеди Брборићу, директору Подунавља из Беочина Бранку Јелићу, оснивачу и директору Спинел из Новог Сада Бранкици Билић и овлашћеном лицу Дис-прогреса Драгану Шуку, навео је Радисављевић.

Извор[уреди]