Одбијени предлози Црвене звезде

Извор: Викиновости


30. јун 2011.
Србија -  (Beta) - Извршни одбор Фудбалског савеза Србије одбио је у петак на састанку у Старој Пазови предлоге Црвене звезде за расписивање ванредних избора у савезу и реформу такмичења у Супер лиги.

„Сви релевантни чиниоци су се изјаснили и одговор је негативан. Жалим што представници Црвене звезде нису били присутни иако су они тражили ванредне изборе и састанак ИО ФСС. Ово је била прва прилика за полемику, али се нису појавили. Што се мене тиче, стављам тачку на било коју даљу причу по овом питању“, рекао је председник ФСС Томислав Караџић на конференцији за новинаре у Старој Пазови.

Караџић је казао да му је жао што постоји лоша комуникација ФСС и Црвене звезде.

„Комуникација је недопустиво лоша, а иницијатори тога су председник Црвене звезде Владан Лукић и члан управе клуба Горан Весић. У осталом делу управе Звезде су сјајни људи, али их не срећемо, нити их чујемо. Убудуће ћемо са њима да тражимо комуникацију“, рекао је Караџић.

„Мишљење је изнело око 2.000 клубова и све је јасно. Један човек не може да буде изнад свих. Ово није уперено против Црвене звезде, већ против појединаца који користе поједине медије и новинаре да емитују информације које знају да буду нетачне“, истакао је Караџић.

Извор[уреди]