Неопходна промена политике према Косову

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


7. новембар 2011.
Ниш-  (Beta) - Председник Српског покрета обнове (СПО) Вук Драшковић рекао је у недељу у Нишу да не сме бити дилеме када је у питању промена државне политике према Косову и да тренутна, како је казао, губитничка политика према Косову мора да се мења.

„Свако има право да нешто потпише или не, али када је у питању питање свих питања - промена погрешне губитничке државне косовске политике онда ту не сме бити дилеме. Та политика се мора мењати“, рекао је Драшковић одговарајући на питање како коментарише одбијање председника Србије Бориса Тадића да потпише програмски документ „Преокрет“ који су представили СПО и Либерално демократска партија.

Драшковић је у недељу у Нишу учествовао на трибини „Србија на раскршћу“ на којој су гостовали и лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, а присуствовали представници ЛДП-а.

Председник ЛСВ Ненад Чанак је рекао да може да разуме Тадића јер „када је неко на најважнијој функцији у држави мора да води рачуна, и има ствари које не може да каже“. „Пристати на нешто што је можда и очигледно значи отворити пут новим уценама и притисцима“, рекао је Чанак.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg