Навијачи Шкотске чистили снег на стадиону Карађорђе

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

26. март 2013.
Нови Сад/ Србија (Бета) - Око 30 навијача Шкотске придружило се у уторак групи људи која је ангажована на чишћењу снега на стадиону у Новом Саду, где ће вечерас бити одиграна квалификациона утакмица за Светско првенство између Србије и Шкотске.

Навијачи Шкотске дошли су на стадион самоиницијативно, узели лопате у руке и кренули да чисте снег који у Новом Саду непрестано пада од синоћ и задаје проблеме организаторима утакмице.

Шкотски навијачи
Слика: william wilson.

Шкотланђани одевени су својим традиционалним сукњицама, а многи од њих скинули су се до паса, иако је температура у Новом Саду око нуле.

Званичници Фудбалског савеза Шкотске су на свом твитер налогу поставили слику очишћеног терена у Новом Саду и написали да ће се утакмица играти без обзира на снег.

Пре доласка на стадион, навијачи Шкотске селекције боравили су у Дечјем селу у Сремској Каменици где су деци без родитељског старања однели поклоне.

Претпоставља се да ће вечерашњој утакмици у Новом Саду присуствовати око 1.000 шкотских навијача.

Коначана одлука о евентуалном одлагању утакмице између Србије и Шкотске биће донета вечерас, када обе екипе дођу на стадион и када буде процењено у каквом је стању терен, речено је раније данас агенцији Бета.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg