Михајловић: Идемо у Загреб да се забављамо

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

16. март 2013.
Србија -  (Бета) - Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је у суботу да његова екипа иде у Загреб убеђена да може да оствари добар резултат против Хрватске у квалификацијама за Светско првенство.

„Идемо тамо убеђени да можемо да направимо резултат, да победимо, играћемо нашу игру. Момци ће бити спремни, идемо да се забављамо јер фудбал је забава. То је само фудбалска утакмица, играчи се знају међусобно и узајамно поштују. Мирни смо, знамо колико и шта можемо. Можемо да победимо било кога, али ако будемо играли као у неким претходним мечевима можемо да изгубимо од било кога. Све зависи од нас“, рекао је Михајловић на конференцији за новинаре у београдском хотелу Хајат.

Србија ће 22. марта гостовати Хрватској у петом колу Групе A квалификација, док ће четири дана касније у Новом Саду дочекати Шкотску.

„Новинари више стварају тензију и набој него што ми осећамо. Утакмица са Хрватском је значајна, али ништа више од оних претходних или будућих. Да је Шкотска прва утакмица била би важнија пошто је свака следећа најбитнија. Утакмица доноси три бода, не шест, да доноси шест било би другачије, овако нема никакве разлике“, казао је Михајловић.

Он је рекао да је у овом моменту Хрватска сигурно боља од Србије, с обзиром на искуство и уиграност.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg