Пређи на садржај

Милан Лукач нови голман ФК Партизан

Извор: Викиновости

19. јун 2013.
Србија -  (Beta) - Нови голман Фудбалског клуба Партизан Милан Лукач рекао је у среду да је поносан што ће бити део великог клуба и да понуду није могао да одбије.

„Пресрећан сам и поносан што ћу бити део великог клуба. Лепе ствари су ми се дешавале у претходном периоду, а ово је шлаг на торти. Позив Партизана нисам могао да одбијем“, рекао је Лукач новинарима на стадиону у Хумској.

Лукач, који је наступао за ОФК Београд прошле сезоне, потписао је уговор с Партизаном на три године, а у новом клубу носиће дрес са бројем 25.

„Пун сам жеље за новим доказивањем и надам се да ћу се уз помоћ саиграча брзо уклопити и да ћу оправдати очекивања људи у клубу и навијача“, казао је голман.

На питање да ли је имао понуде и других клубова, Лукач је казао да јесте, али да је прва права понуда била понуда шестоструког узастопног шампиона Србије.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ захвалио је досадашњем првом голману Владимиру Стојковићу који одлази у Турску, а Лукачу пожелео да настави његовим стопама.

Извор[уреди]