Мајка детета не дозвољава усвајање Елтону Џону

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


5. октобар 2009.
Лондон

(Бета-АФП) Мајка украјинског дечака старог 15 месеци којег жели да усвоји Елтон Џон, покренула је судски процес којим жели да спречи британског певача у његовој намери, пише лондонски Сан.

Мајка, које је британски таблоид идентификовао само као Маринуа, казала је да жели да почне живот из почетка и узме дете из сиротишта у којем се тренутно налази. „Толико га волим и толико желим да га вратим“, казала је Украјинка, која је алкохоличарка и носилац вируса ХИВ-а. Елтон Џон саопштио је прошлог месеца да жели да усвоји украјинског дечака Лева, којег је упознао на добротворном концерту у сиротишту у Украјини.

„Знам да се Елтон заљубио у мог Лева. Видела сам како га држи и љуби на телевизији и штампи. Разумем Елтонова осећања. Лев је веома весео и пријемчив. Немогуће је не волети га“, казала је Украјинка. У тренутку када је усвајање деловало могуће, украјинска влада саопштила је да певач и његов партнер не могу да усвоје Лева пошто украјински закон странцима допушта усвајање само када је реч о хетеросексуалним венчаним паровима.

Извор[уреди]