Мандић: Испунила ми се жеља да певам химну у Лондону

Извор: Викиновости


12. август 2012.
Лондон/ Велика Британија (Beta) - Освајачица златне олимпијске медаље за Србију Милица Мандић рекла је да јој се певањем химне Србије на победничком постољу Игара испунила жеља, као и да се нада да ће се то понављати.

„То ми је била жеља. Стати на постоље, певати српску химну то је непроцењиво, за то се живи. Надам се да ће бити још који пут. Препуна сам емоција, не могу да верујем да мени ово стоји око врата“, рекла је насмејана Мандићева групи српских новинара у Лондону.

Победница олимпијског турнира у Лондону рекла је и да се нада ће њен успех привући људе теквонду и казала је да ће још више радити јер жели да дуго остане у спорту. „Надам се да ће овај успех мало променити однос према малом спорту. Олимпијски комитет Србије је увек био уз нас и помагао нам, али ја се надам да ће сада (теквондо) привући друге људе, како спорту тако и људима у њему“, рекла је Мандићева.

Милица Мандић ће у децембру напунити 21 годину, а теквондом се бави од десете године.

„За ово ми је требало 10 или 11 година рада, од чега смо последње две радили у пуном темпу све време. Било је много зноја, суза и модрица и добрих и лоших момената, свега. Освајала сам бронзе и сребра, али сам била мало у дефициту са златом. Све је дошло на своје и јер сам раније губила од ових противница, а сада је дошло време да се наплате дугови“, рекла је спрска репрезентативка.

Извор[уреди]